Interjú
„A Bambi színes, és erős véleménye van” – Interjú Dorogi Évával
A Bambi, a retro idők kultikus üdítője visszatért, és nem akármilyen minőséggel és megjelenéssel vágott neki a piac meghódításának. A márka tulajdonosával, Dorogi Évával beszélgettünk az ital történetéről, a nagyi kertjéről és a jövőbeli tervekről.
„Aki azért versenyzik, hogy nyerjen, sose fog nyerni igazán” – Interjú Gózon Péterrel
Egy bartender, aki az alázatban és a kitartásban hisz, és aki már egészen fiatalon a szakma krémjébe tartozik. Gózon Péterrel, a Terminus gin egyik kitalálójával és a Bombay Sapphire márkanagykövetével beszélgettünk.
„A gin tonic Instagram-érzékeny ital” – Interjú a Spirit Science Group alapítójával
Családalapítás miatt született az ötlet, mára az egyik legkedveltebb akadémia, ahol többek között a gin tonic rejtelmeivel ismerkedhetnek meg az arra vállalkozók. Szabó Dáviddal, a Spirit Science Group egyik alapítójával beszélgettünk.
„A semmiből indultunk, mára csak a mi jegünkkel dolgoznak” – Interjú az Artificer alapítóival
Ha Galambos Ádám és Máté szuperhősök lennének, biztosan jeget varázsolnának a kezükből. Bár a valóság sem áll távol ettől, hiszen a kézműves jegek hazai úttörőiként nap mint nap azon fáradoznak, hogy minőségi, művészi értékű jéggel szolgálják ki megrendelőiket. Az Artificer alapítóival beszélgettünk.
Interjú a The Botanist és a Hendrick’s gin brand managereivel
Két szupersztár ginhez élen járó szakemberek kellenek. Martonfalvay Dorina, aki a The Botanist, és Lénárt-Losonczi Anna, aki a Hendrick’s gin brand managere, minden tudását a ginek szolgálatába állítja – és az eredmény persze magáért beszél. Velük beszélgettünk márkákról, trendekről és a kedvenc koktéljukról.
„Ez is egy szakma, ami kitartó munkával elsajátítható” – Interjú Bárány Péterrel
Bárány Péter igazi "italezermester". Sokak már a BREBIS pezsgője és pálinkái kapcsán ismerhetik, ám nemrég a kézműves ginek világában is elmélyült, aminek köszönhetően 4 új, minden ízében magyar párlattal lepte meg a fogyasztókat. És ez még nem minden!