Blog
Az arcmaszktól a parfümig – A gin meglepő oldala
Olyannyira fénykorát éli a gin, hogy manapság már nemcsak a legjobb koktélok elengedhetetlen hozzávalójaként szolgál, hanem meglepő vagy megmosolyogtató oldalát is ismerjük most már. Ha meguntad a koktélozást, összeszedtük neked, milyen furcsa dolgokra használhatod még a gint!
Top 3 vérfagyasztó halloweeni koktélrecept
Sokan ellenzik a Halloween megünneplését, de egy dologban mindenki egyetérthet: a halloweeni koktélok nemcsak kellemesen vérfagyasztók, hanem eszméletlen ínycsiklandók is. Bemutatjuk a legegyszerűbben elkészíthető koktélrecepteket, természetesen ginnel.
„A Bambi színes, és erős véleménye van” – Interjú Dorogi Évával
A Bambi, a retro idők kultikus üdítője visszatért, és nem akármilyen minőséggel és megjelenéssel vágott neki a piac meghódításának. A márka tulajdonosával, Dorogi Évával beszélgettünk az ital történetéről, a nagyi kertjéről és a jövőbeli tervekről.
„Aki azért versenyzik, hogy nyerjen, sose fog nyerni igazán” – Interjú Gózon Péterrel
Egy bartender, aki az alázatban és a kitartásban hisz, és aki már egészen fiatalon a szakma krémjébe tartozik. Gózon Péterrel, a Terminus gin egyik kitalálójával és a Bombay Sapphire márkanagykövetével beszélgettünk.
5 budapesti bár, ahol mennyei gin tonicot készítenek
Gin tonicot sok helyen rendelhetsz, de a mögötte rejlő szakértelmet, a megfelelő párosítást és fűszerezést már közel sem mindenhol kapod meg. A legfinomabb G&T nyomába eredtünk Budapesten...
3 eszméletlen gin tonic recept az őszre
„A gin tonic Instagram-érzékeny ital” – Interjú a Spirit Science Group alapítójával
Családalapítás miatt született az ötlet, mára az egyik legkedveltebb akadémia, ahol többek között a gin tonic rejtelmeivel ismerkedhetnek meg az arra vállalkozók. Szabó Dáviddal, a Spirit Science Group egyik alapítójával beszélgettünk.
Ezek a poharak kellenek a tökéletes gin tonichoz
Vajon a martinis pohár is megteszi? Milyen forma hozza ki igazán a koktélom ízét? Szóval: miből igyak gin tonicot?! Ilyen, és hasonló kérdések valószínűleg mindenkinek megfordultak már a fejében, aki szeret otthon kikeverni magának vagy vendégeinek egy-egy ínycsiklandó italt. A válaszokat természetesen megtudhatod tőlünk.
Unicorn Tears Gin – Az egyszarvúk könnyéből készülő gin
„Nem kell a tengerig mennünk, hogy szemet szúrjon a műanyagszennyezés” – Interjú Chrobák Adriánnal
Baráti sörözésből indult, mára 800 vendéglátóhelyet zöldített ki. Az EcoHills eltökélt szándéka, hogy megmutassa a lakosságnak és a vendéglátóhelyeknek, pár apró lépéssel is hozzájárulhatnak a környezetünk védelméhez. Lebomló szívószálakról, fesztiválokról és a műanyagmentes júliusról beszélgettünk a cég ügyvezető igazgatójával, Chrobák Adriánnal.